Füstölt áruért cserébe kábítószert kapott ajándékba egy férfi Székesfehérváron

A Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2023. szeptember 11-én 14 óra után ellenőriztek egy személygépjármű vezetőjét Székesfehérvár belvárosában, akiről információ merült fel, hogy kábítószert árul - közölte a rendőrség.

Az ellenőrzés alkalmával a 45 éves sofőrön kívül az autóban tartózkodott egy 28 éves férfi is, akinek a ruházatából több pakett zöld színű növényi és egy önzáró tasakban levő fehér színű kábítószergyanús anyag került elő, de állítása szerint azt nem vásárolta, hanem füstölt áruért cserébe ajándékba kapta. Az esettel összefüggésben a nyomozók látókörébe került további három fő lakóhelyén kutatást tartottak, ahol összesen 994 gramm kábítószergyanús növényi törmelék és 108 gramm fehér színű kábítószergyanús por került lefoglalásra.

A 45 éves székesfehérvári drogkereskedőt őrizetbe vétele mellett kábítószer-kereskedelem bűncselekmény gyanúja miatt, továbbá egy 28 éves, egy 37 éves férfi és egy 29 éves nő ellen pedig kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !