Földön húzta 78 éves áldozatát a rabló

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy idős asszony bejelentést tett a rendőrségen, mert kirabolták. A sértett épp hazaért a lányától, a társasház ajtaját készült kinyitni, amikor mögé lépett egy ismeretlen, és megrántotta a kezében tartott táskáját. A sértett a földre esett, ám erősen fogta az értékét, ezért a rabló húzni kezdte az áldozatát. Végül a táska füle adta meg magát, a rabló pedig elszaladt a telefont tartalmazó zsákmánnyal.

A 78 éves asszony kiabálását ketten is meghallották, akik még szemügyre tudták venni az támadót. Az esetről szerencsére a rendőrök is azonnal tudomást szereztek, így pillanatok alatt a helyszínre értek, és a szemtanúk, valamint a sértett személyleírása alapján keresni kezdték a rablót a környék térfigyelő kameráin. A felvételeken jól látszott az elkövető, akit a nyomozók rögvest felismertek, ugyanis korábban már többször folyt ellene eljárás.

A rendőrök a 36 éves férfi lakására vonultak, de sem őt, sem az ellopott holmit nem találták. A rabló tudomást szerzett arról, hogy keresik, ezért önként besétált a kapitányságra.

Kihallgatásán először tagadta a bűncselekményt, majd végül mindent bevallott. Kiderült, hogy a táskát egy bokorba dobta, mivel értéktelen volt számára. Ügyében a nyomozást a napokban befejezték az egyenruhások és megküldték az iratokat az ügyészségnek.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !