Csoportos verekedés tört ki Oroszlány belvárosában (videó)

Garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze.

A vádirat szerint Oroszlányban, két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni. Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. Ezt látták az ittas férfiak női hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !