193 kilométer/órával előzte a rendőrautót egy sofőr Tolnában

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett az az autós, akiről a 61-es főúton készített felvételt a traffipax.

A Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai Tolna vármegye főútjain a szokásos napi szolgálatukat teljesítették. Ennek során szombaton délután a 61-es főúton mozgó ellenőrzés volt a feladatuk. "Sokat látott kollégáink maguk is megdöbbentek, amikor azt észlelték, hogy egy kocsi nagy sebességgel éppen a szolgálati autót előzi meg. A traffipax sem gyakran mér ekkora sebességet. A sofőr ugyanis a megengedett 90 kilométer/órás sebesség helyett 193-ral száguldott Tamási irányába." - áll a rendőrség közleményében.

A rendőrök a szabályszegő után eredtek, akit végül sikerült megállítaniuk. A sofőr rögtön elismerte a gyorshajtást, azt mondta, hogy egy megbeszélésre siet, ezért hajtott gyorsan. A férfi a helyszínen rögtön rendezte is POS terminálon keresztül a több, mint negyedmilliós – 260 000 forintos – büntetést. A bírság mellett azonban 8 közlekedési büntetőpontot is elkönyveltek neki.  (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !