Zelenszkij tanácsadója azt állítja, Ukrajna mindent pusztíthat, ami orosz

Számos partnerország megengedte Ukrajnának, hogy mindent elpusztítson a megszállt területeken, ami orosz, beleértve a Krím félszigetet is – jelentette ki az RBK-Ukrajina hírportál szerint Mihajlo Podoljak, az Elnöki Hivatal vezetőjének tanácsadója.

Podoljak az ukrán televízió non-stop háborús adásának nyilatkozva kifejtette: „Ma már abszolút konszenzus van abban, hogy mindent elpusztíthatunk, ami orosz, például a Krím félszigeten is. Emlékeztetek arra, hogy egy évvel ezelőtt még akkor is, amikor csapásmérések voltak a Krímben, mindenki azt mondta: „Nem, nem. Ezt nem kell.” Ma a minket támogató országok számával megegyező abszolút konszenzus van abban, hogy mindent elpusztíthatunk, ami orosz a megszállt területeken.”

Az elnöki hivatalvezetői tanácsadó hozzátette, hogy növekedni fog az azonosítatlan drónok száma - írta a Kárpát.in.ua. „Ami Oroszországot illeti, vannak drónok. Rögzítsük itt a hivatalos álláspontot – azonosítatlan jellegűek. És ezeknek a drónoknak a száma határozottan növekedni fog, mert Oroszország egyre inkább demonstrálja, hogy nem tudja ellenőrizni a légterét, és általában a katonai vezetés nem tudja azonosítani, honnan jönnek ezek a fenyegetések” – hangsúlyozta Mihajlo Podoljak.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !