Több, mint 600 ezer forint értékekben lopott márkás parfümöket egy tatabányai férfi

Lopás bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a tatabányai férfival szemben, aki márkás parfümöket lopott egy drogériából.

A vádirat szerint a férfi egy tatabányai üzletből 479 750 forint értékben lopott 15 darab márkás parfümöt. Az árukat előbb a bevásárlókosarába tette, majd abból átpakolta a hátizsákjába, ezt követően fizetés nélkül távozott az üzletből. A lopott termékek mindegyike áruvédelmi eszközzel volt ellátva a dobozok belsejében. A lopással okozott kár nem térült meg.

Az elkövető pár nappal később ugyanebből a drogériából összesen 173 482 forint értékű, 8 darab márkás, áruvédelmi eszközzel ellátott parfümöt lopott ugyanezzel a módszerrel.  A lopással okozott kár megtérült, mivel a tolvajt az üzletből való távozást követően a parkolóban két férfi feltartóztatta, majd a rendőri intézkedés során tőle a lopott árut visszavették.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra ítélje, valamint kötelezze a sértett meg nem térült kárának megtérítésére.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !