Putyin tanácsadója szerint az USA agymosással hoz létre homoszexuális ukrán zombi szuperkatonákat

Az orosz állami tévé vendége volt Szergej Markov, Vlagyimir Putyin volt tanácsadója, ahol megosztotta elméleteit az ukrán hadsereg módszereiről, valamint arról, hogy ezeket szerinte hogyan alakítja az USA, illetve a homoszexualitás.

Így fejtegetett: „A hadászati teoretikusok és a történészek tudják, melyik hadsereg volt a legerősebb Görögországban, ugye emlékszünk? A spártai! Azért, mert a katonái egy homoszexuális testvériségben egyesültek. Mind homokosok voltak. Ez volt a vezetőik politikája. Szerintem ugyanez a terv az ukrán hadsereg számára is”.

A Newsweek szerint ezután rátért arra, hogy ezt a tervet az USA és Ukrajna közösen fogja végrehajtani „neurolingvisztikus átprogramozás” által. Ennek lényege, hogy az ukrán katonákat akaratuk ellenére homoszexuálissá változtatják.

Markov így folytatta mondanivalóját: „Mesterséges politológiai fasizmust használnak, amelyet amerikai és brit politikai mérnökök fejlesztettek ki. Ez zombikká, szektatagokká változtatja [a katonákat]”. 

Figyelmeztetését az RTL szerint így zárta: „Ezek a megújított ukrán katonák zombikká válnak és egyesülnek a meleg szex által, szektatagjaik készek arra, hogy feláldozzák magukat. Ez az, amit előkészítenek számunkra 2025 tavaszára.”

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !