Oláh Józsefet keresi a rendőrség - Egy konyhakéssel a kezében a bevétel átadására szólította fel a dohánybolt alkalmazottját

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A férfi 2023. augusztus 10-én 22 óra 45 perc körüli időben bement Dunaújvárosban, a Táncsics Mihály utcában található dohányboltba, ahol egy konyhakéssel a kezében a bevétel átadására szólította fel az üzlet alkalmazottját. A rabló többször is megismételte követelését, azonban miután az eladó nem tett eleget a felszólításoknak, a férfi egy doboz cigarettát vett magához és távozott az üzletből. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, a 20 éves Oláh Józsefet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Oláh József tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon! (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !