Konyhakéssel rabolt ki egy dohányboltot, keresi a rendőrség

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen személyazonosságú férfi bement Dunaújvárosban, a Táncsics Mihály utcában található dohányboltba, ahol egy konyhakéssel a kezében a bevétel átadására szólította fel az üzlet alkalmazottját. A rabló többször is megismételte követelését, azonban miután az eladó nem tett eleget a felszólításoknak, a férfi egy doboz cigarettát vett magához és távozott az üzletből. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az ismeretlen személyazonosságú férfi 20-25 év körüli, hozzávetőleg 170 centiméter magas, különös ismertetőjele jellegzetes járása. A bűncselekmény elkövetésekor szűk, kék színű farmernadrágot és egy karjain fehér sávval ellátott barna árnyalatú melegítő felsőt viselt, melyen fehér színű „LV” felirat olvasható.

A férfi a cselekmény idején fehér színű sportcipőt viselt, melynek talp része és széle sötét-fekete színű, oldalán egy piros árnyalatú  "pipa"-jel található.

Az elkövető felkutatása érdekében kérjük, hogy bárki, aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható személyt felismeri, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon! (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !