Egy őrjöngő férfi balhézott a fonyódi parkolóban

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki két emberre rátámadt, majd az autójukat is meg akarta rongálni.

A vád szerint a húszas éveiben járó férfi erősen ittas állapotban egy Fonyód belvárosában található parkolóba érkezett a barátaival, majd az egyik autóhoz lépett, amelyben – mivel a sofőr még a parkolójegyet fizette – többen várakoztak. Ezt követően a vádlott az ablakon behajolva a járművezetőt kereste, és a gépjárműben ülők felszólítására sem volt hajlandó távozni.

A vádlott ezután az autóból kiszálló, őt kérdőre vonó férfit lefejelte, az időközben visszatérő sofőrt pedig meglökte. Távozása közben a vádlott – azzal a szándékkal, hogy azt az autóra dobja – még egy követ is magához vett, végül azonban a barátai lefogták, majd a helyszínre érkező járőrök a Fonyódi Rendőrkapitányságra előállították az őrjöngő férfit.

A Fonyódi Járásbíróság az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, akit egy évre próbára bocsátott. (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !