Egy édes-savanyú szósz miatt késeltek halálra a 16 éves lányt egy McDonald’s étterménél

Meghalt egy 16 éves lány az amerikai Washington egy McDonald’s étterménél, miután egy szintén 16 éves lány halálra késelte egy édes-savanyú szósz miatt kialakult vita és verekedés után – jelentette a helyi sajtó. Naima Liggont hiába szállították kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

A beszámolók szerint a halálos késelés helyi idő szerint hajnali kettő órakor történt a város egyik éjszakai életéről híres városrészében. Liggon és egy barátnője egy mekis szósz miatt összeszólalkozott egy harmadik lánnyal, majd ütni kezdték - írta az RTL.

A rendőrség közlése szerint az esetről készült biztonsági kamerás felvételen látni lehet, hogy a lány eleinte nem ütött vissza. Amikor azonban Liggon és barátnője be akart szállni egy autóba, a lány előrelendült és egy zsebkéssel mellkason és hason szúrta a 16 éves lányt.

A támadót letartóztatták. Ügyvédje azzal érvelt, hogy a lány csak önvédelemből cselekedett, az ügyészség szerint azonban a verekedés akkor már véget ért, és „csak ő volt az, aki kést vitt egy ökölharcba”. A lányt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.  (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !