Arcon lőttek egy férfit egy ácsi szórakozóhely előtt

A maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal 

A vádirat szerint az ittas elkövető egy ácsi szórakozóhely előtt odament sértetthez és társaihoz, egyikőjüket szidalmazta és veréssel fenyegette. A sértett ismerőse védelmére kelt, felhívta a férfit a cselekménye abbahagyására, mire az elkövető arcon ütötte. Ezután a férfi elővette az engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát, a tőle mintegy 2 méter távolságra álló sértett fejére célzott, négy lövést adott le, a fegyverből kibocsátott gumilövedékek közül kettő a sértett arcát találta el.

A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de bántalmazás alkalmas volt maradandó látáskárosodás okozására.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett férfit végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, a próbaidő tartamára rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint a lefoglalt fegyvert kobozza el.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !