Alig több mint egy nappal a szabadulása után ismét élvezhette a rendőrőség vendégszeretetét a 19 éves tiszadobi férfi

A 19 éves férfi 2023. augusztus 27-én délután szabadult a Salgótarjáni Rendőrkapitányság fogdájából, ahová egy Budapesten korábban elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatban került. 

A rendőrség közleménye szerint a fiatal céltalanul, üres zsebbel bolyongott a belvárosban, amikor elhatározta, hogy bűncselekmény elkövetésével szerez pénzt ahhoz, hogy a fővárosba visszautazhasson. A gyanúsított 28-án késő este, a vármegyeszékhely központjában lévő ruházati üzlet teraszának oldalsó ponyváját kifeszítette, azon keresztül bemászott a zárt teraszra, majd az ott található bejárati ajtó üvegét betörte és az így keletkezett nyíláson keresztül benyúlva több ruhaneműt emelt ki az üzlet raktár részében lévő polcokról, és azokkal az előzőleg kifeszített ponyva nyílásán keresztül távozott. A lopással okozott kár 324 000 forint, a rongálással okozott kár kb. 500 000 forint. 

A férfi nem jutott messze zsákmányával. A Mérleg úton egy szemetes konténer mögött éppen felsőruházatát cserélte le a frissen „beszerzett” pulcsira, amikor megjelentek mellette az egyenruhások valamint az üzlet megkárosított tulajdonosa. A rendőrök elfogták a tetten ért férfit, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - kihallgatását követően - lopás bűntett elkövetése miatt bűnügyi őrizetbe vették. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !