100 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség Lukács Sándor elfogásának elősegítése érdekében

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettessel szemben rablás bűntettének, és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás jelen szakaszában az elkövető kiléte ismertté vált, azonban tartózkodási helye ismeretlen, ellene elfogatóparancs került kibocsátásra.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 100 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Lukács Sándor felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgál, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérik, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !