Az alsónadrágjában próbálta meg elrejteni a kábítószert egy 28 éves salgótarjáni férfi

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai közúti ellenőrzést végeztek 2023. június 27-én Salgótarján belterületén, amikor 13 óra 10 perckor a Karancs úton megállítottak egy személygépkocsit. Az igazoltatás alkalmával a rendőrök csomag- és ruházatátvizsgálást is végrehajtottak, amely során a 28 éves sofőrnél illegális szereket találtak meg és foglaltak le. 

A rendőrség közleménye szerint a férfi megkísérelt az egyenruhások eszén túljárni, ugyanis a bruttó 17,58 gramm súlyú fehér, kristályos anyagot az alsónadrágjában rejtette el. Azonban a rendőrök azt megtalálták, sőt a jármű átvizsgálása is eredményre vezetett, ugyanis a benne lévő pénztárcában – ami a férfié volt – további bruttó 8,22 gramm anyagot találtak.

A helyszínen a bűnügyi technikus a kristályos anyagokat megvizsgálta, a gyorsteszt ketamin jelenlétét valószínűsítette, ami kábítószernek minősül.

A salgótarjáni rendőrök elfogták, előállították és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !