134 tonna hulladékot helyezett el egy lakatlan tanyán egy tataházai férfi

A kisteleki rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki nagy mennyiségű hulladékot helyezett el egy lakatlan tanyán.

A rendőrségre 2023. február 22-én érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek hulladékot helyeztek el egy lakatlan ópusztaszeri tanya udvarán. A helyszínre kiérkező rendőrök nagy mennyiségű lomhulladékot találtak a helyszínen, így nyomozást indítottak. Az adatgyűjtés során azonosítottak is több tehergépjárművet és nyerges vontatót, amelyek a bűncselekmények elkövetése során a helyszín közelében közlekedtek. A tanúkihallgatások során a detektívek eljutottak a megbízóhoz, aki a szakértői vélemény szerint több, mint 134 tonna tömegű hulladékot az elhagyatott ingatlan udvarára szállíttatta - közölte a rendőrség.

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást a tataházai férfival szemben, az ügyet pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. Az elkövetőnek különösen nagy mennyiségű hulladék elhelyezésével elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie.  (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !