Poénból összeragasztották a szabolcsi férfi száját, mire ő megölte a viccelődőt

Egyetlen, nem halálosnak szánt ütés miatt halt meg a viccelődő férfi Tarpán tavaly nyáron - számolt be az RTL Híradó.

Máig nem érti a vádlott, miért viccelte meg ismerőse azzal, hogy a sörösdobozát bekente ragasztóval: a heccnek tragédia lett a vége. Beismerte a bírónak, hogy mérgében úgy megütötte a belőle gúnyt űző férfit.

A vádlott számon kérte ismerősét a tréfa miatt, aki erre nevetni kezdett, és sértegette is. A férfi valahogy kiszedte a kezéből a ráragadt sörösdobozt, és a száját is ki tudta nyitni. Ekkor hirtelen ököllel arcon ütötte az őt megviccelő férfit. 

Az ütéstől a néhai sértett hanyatt esett, fejének hátsó részét a talajba ütötte, aminek következtében eszméletét azonnal elveszítette, és másnap a kórházban meghalt. 

Ezért az ügyészség halált okozó testi sértéssel vádolja a megtréfált férfit. Egy korábbi balesete miatt romlott a pszichés állapota, ezért az ügyészség szerint a vádlott nem tudta felmérni, mit tesz. Emiatt még nem tettek indítványt arra, mi legyen a büntetése.

A vádlott szerint ismerőse részeg volt, ezért nem állta az ütést, szerinte ebből lett a baj. A bíróság több szakértőt is kirendelt az ügyben, tanúkat is meghallhatnak, ítélet leghamarabb ősszel születhet.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !