Jászsági díler rendőrkézen

A megalapozott gyanú szerint egy 44 éves férfi az elmúlt egy évben új pszichoaktív anyaggal kereskedett Jászjákóhalmán.

Egy jászjákóhalmai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt egy évben rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve értékesített 1000-2000 Ft/pakk áron új pszichoaktív anyagot főként helyi lakosoknak. A Jászberényi Rendőrkapitányság nyomozói a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársainak és a  Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály műveleti egységének közreműködésével 2023. május 2-án elfogták és előállították a jogsértőt a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, a bíróság elrendelte letartóztatását.

A nyomozók az eljárás során 41.7 gramm – a vegyész szakértői szakvélemény szerint – új pszichoaktív anyagot, valamint 0.4 gramm kábítószernek minősülő növényi törmeléket, és a kiporciózáshoz használatos eszközöket foglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében mobiltelefonokat, ékszereket és több mint 300.000 forint készpénzt biztosítottak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !