Három fiatal járműveket rongált meg Tatabányán, a nyomozók kihallgatták a 14 éves és a 18 éves tetteseket

Több bejelentés is érkezett a rendőrségre május 26-án reggel gépkocsifeltörésről. Szinte egy helyen történtek a bűncselekmények Tatabányán. A rendőrök széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, tanúkat hallgattak meg és a térfigyelő kamerák felvételeit elemezték. Így sikerült azonosítani azt a három fiatalt, akik a bűncselekmények elkövetésével gyanúsíthatók - közölte a rendőrség.

A tettesek nem válogattak, amit kinéztek járművet azt kinyitották és átkutatták. Az elkövetők szerszámokat, készpénzt, szeszes italt, kozmetikumot és ruházatot loptak el. Több dologra nem is volt szükségük, de vittek, amit tudtak. Két autót próbáltak beindítani, de végül egyiket sem tudták elkötni. A rendőrök szinte egy időben fogtak el két gyanúsítottat, a harmadik társuk elszaladt. Ő sem örülhetett sokáig, alig két óra múlva már az ő kezén is bilincs kattant. 

A tatabányai nyomozók a két 14 éves és a 18 éves elkövetőket kihallgatták, ellenük 6 rendbeli lopás és 2 rendbeli jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás. A lopott tárgyak egy része megkerült a kutatások során. Az eddigi adatok alapján a rongálási kár több mint 300 ezer forint, a lopási kár a 150 ezer forintot is meghaladja. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !