Keresés ebben a blogban

Gyermekeik szeme láttára viperákkal bántalmaztak egy családot Szombathelyen, a dulakodás hevében egy kislány kiesett a babakocsiból

Csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt hat embert vettek őrizetbe a rendőrök Szombathelyen - tudatta honlapján a rendőrség szerdán.

A tájékoztatás szerint még április 30-án a "szombathelyi emlékmű-dombon" tartott rendezvényen fajult verekedéssé egy korábbról elhúzódó viszály két társaság között.

A rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásukra - írták a közleményben.

Az MTI tudósítója különböző forrásokból úgy értesült, hogy két család között sorozatos nézeteltérések állnak a háttérben, melyek nyomán az elmúlt másfél hónap során előbb a Markusovszky Kórház területén, majd egy szombathelyi parkolóban is összecsaptak a szemben álló felek.

Az április 30-i kétnapos majálisi rendezvényen egy többgyermekes családra támadtak rá viperákkal felfegyverkezett férfiak.

A szülőket gyermekeik szeme láttára olyan súlyosan bántalmazták támadóik, hogy  később kórházi ellásra szorultak, a dulakodás hevében pedig a család legkisebb gyermeke egy kislány, kiesett a babakocsiból.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !