Fogdosta a feleségét egy házibuliban, ezért ittasan elgázolta, majd autójával falhoz szorította áldozatát egy nagykállói férfi

Fogdosta a feleségét egy házibuliban, ezért ittasan elgázolta, majd autójával falhoz szorította áldozatát – emberölés kísérlete miatt 4 év börtönre ítélt a bíróság egy nagykállói fiatalembert. Az elgázolt férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. A vádlott elismerte bűnösségét, de az ítélet nem jogerős, az ügyészség szigorításért fellebbezett - számolt be az RTL Híradó.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség korábban kiadott közleménye szerint a 27 éves vádlott egy kállósemjéni összejövetelen ittasan vitába keveredett a szintén ittas ismerősével. Dulakodás alakult ki közöttük, ezért a házigazda mindenkit hazaküldött.

A vádlott édesanyját hívta, hogy vigye őt haza autóval. Miután a nő megérkezett, kiszállt az autóból és járva hagyta a gépkocsi motorját. Ezt kihasználva a vádlott beült a volán mögé és nagy sebességgel az autó előtt álló sértettnek hajtott, miközben azt kiabálta: "most meghalsz".

A ház udvarán elütötte a sértettet, aki megpróbált felállni, de a vádlott újra nagy gázt adva, az autóval a falhoz szorította. A bántalmazottnak zúzódott a tüdeje, eltört több bordája és egyéb sérüléseket is szenvedett, főként a mellkasán, melyek életveszéllyel jártak - írták.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !