Keresés ebben a blogban

Feladta magát a csicsói vállalkozó megölésével gyanúsítható negyedik elkövető

A KR NNI igazgatójának felszólítására önként jelentkezett ma délelőtt a Győri Rendőrkapitányságon.

Ahogy arról a kedden tartott sajtótájékoztató keretében a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) vezetői beszámoltak, négy főt gyanúsítanak a csicsói vállalkozó, Sz. Tibor megölésével. Három személyt már korábban elfogtak, és eljárás alá vontak, míg a bűncselekménnyel gyanúsítható negyedik személy, S. Gergely eddig ismeretlen helyen tartózkodott, és szökésben volt - közölte a rendőrség.

A rendőrök elfogatóparancs alapján nagy erőkkel keresték, és a sajtótájékoztató keretében is bemutatták fényképét. Az KR NNI igazgatója, Jeney Áron r. ezredes még fel is szólította S. Gergelyt, hogyha látja a híradásokat, akkor minél hamarabb adja fel magát, és tisztázza szerepét ebben a bűncselekményben.   

A 44 éves győri férfi ennek eleget téve, ma délelőtt személyesen megjelent a Győri Rendőrkapitányságon, és feladta magát. Azóta már a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói bűnügyi őrizetbe vették, és megkezdődött gyanúsított kihallgatása ott, Győrben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !