Keresés ebben a blogban

Ezt a nőverőt keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi szórakozóhelyen bántalmazott egy nőt.

A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2023. május 11-én éjszaka egy szegedi szórakozóhelyen minden előzmény nélkül bántalmazott egy nőt. Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, melynek eredményeként az elkövető a helyszínről elmenekült.

A nagyjából 20 év körüli, szőke hajú, kb. 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi fekete kabátot, szürke nadrágot és fehér sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetése során.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !