Keresés ebben a blogban

Dühében azért törte el a férfi könyökét egy feszítővassal, mert megpróbálta számonkérni a modora miatt

A Kaposvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki dühében azért törte el a sértett könyökét egy feszítővassal, mert megpróbálta számonkérni a modora miatt.    

A vád szerint a húszas éveiben járó férfi Kaposvár egyik félreeső utcájában közlekedett az autójával, amikor a sértett intett neki, hogy álljon meg. A sértettnek az volt a célja, hogy a fiának az előző nap mondottak miatt felelősségre vonja a terheltet. Az elkövető ettől rendkívül indulatossá vált, és egy körülbelül 80 centiméter hosszúságú feszítővassal a kezében szállt ki az autóból.

A dühös vádlott ezt követően a pajszerrel támadt áldozatára és olyan erővel ütötte meg a könyökét, hogy az egyből eltörött, később maradandó fogyatékosság hátrahagyásával gyógyult. A további bántalmazásnak az vetett véget, hogy a sértett rokonai a helyszínre érkeztek, így a vádlott végül elhajtott.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !