Bátor eladó hiúsította meg a rablást Dunakeszin

A Dunakeszi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy Dunakeszin található dohányboltot akart kirabolni, azt azonban az eladó megakadályozta. 

A vádirat szerint az elkövető azért tért be a Dunakeszin található dohányboltba, hogy azt kirabolja. Miután belépett, az eladónőtől a bevételt és elektromos cigarettákat követelt azzal, hogy pisztoly van nála, és lelövi a sértettet, ha nem adja át a követelt dolgokat. Az eladónő nem ijedt meg, hanem kérte az elkövetőt, hogy mutassa meg a fegyvert. A férfi ekkor egy tapétavágó kést vett elő valamint megfenyegette a nőt azzal, hogy a pult mögé megy és azzal megszúrja. Az eladónő közölte, hogy nem ad át semmit és hamarosan érkezik a rendőrség.

Erre az elkövető a pultot a bevásárlótértől elválasztó plexi elemet letépte. A sértett ekkor egy állvánnyal tartotta távol a férfit magától, aki az ellenállásnak köszönhetően rövid időn belül inkább elmenekült. 

Az ügyben a Dunakeszi Járási Ügyészség a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !