Az M1-esen egy tehergépkocsi nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 migráns utazott

Tatabánya térségében egy tehergépkocsi hátulról nekiment egy rendőrautónak, ami összeütközött egy másik járművel, amiben egy embercsempész és 10 illegális migráns utazott - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály jelzése alapján az M1-es autópályán, az 52-es kilométerszelvényben akartak megállítani egy lengyel honosságú személygépkocsit 2023. május 23-án délelőtt. Az egyenruhások elkezdték a jármű követését, eközben az egyik járőrautóba hátulról nekiütközött egy magyar honosságú tehergépjármű. Emiatt a szolgálati gépkocsi hátulról nekiütközött az előtte haladó, és megállítani kívánt gépkocsinak, amiben a sofőrön kívül 10 illegális migráns utazott. A balesetben személyi sérülés nem történt, de mindhárom érintett gépjármű műszaki mentésre szorul. Jelenleg az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, az 52-es kilométerszelvényben csak a belső sávon halad a forgalom.

A járőrök az embercsempészt és az illegális migránsokat a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányságra előállítják. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !