Keresés ebben a blogban

A verekedő rabló kábítószerrel a zsebében jelent meg a budapesti rendőrkapitányságon

Önszántából jelent meg egy budapesti férfi a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon, hogy a korábban elhagyott iratait a rendőröktől visszakérje. A nyomozók már keresték, mivel értékeit egy bolti rablás során hagyta hátra.

A rendőrség közleménye szerint Sz. György 2023. május 2-án 17 óra körül egy zuglói bevásárlóközpontban több terméket a ruházatába rejtett, majd a boltból fizetés nélkül akart távozni. A kijáratnál biztonsági őrök várták, akik felszólítására a férfi nem állt meg, dulakodni kezdett a biztonsági őrökkel, és egyiküket többször sikerült megrúgnia. A tolvaj végül táskáját és az ellopni kívánt termékeket hátrahagyva szabadult ki az őrök fogásából, majd a helyszínről elmenekült.

A kerületi rendőrök a kapitányságra besétáló 42 éves férfi ruházatát átvizsgálták, amely során zsebeiben kábítószergyanús anyagot találtak. A bűnlajstrom így gyarapodott; Sz. Györgyöt rablás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Kihallgatása során a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta; emlékezete szerint ő a boltban fizetett, csak a blokkot kidobta. ​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !