Videón a tokodi kocsmai verekedés

A súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival szemben, akik a sörözőben verekedtek össze.

A vádirat szerint a tokodi sörözőben az erősen ittas állapotban lévő fiatalabb vádlott odament az idősebb férfihoz, és azt mondta neki, adja oda neki a mobiltelefonját,  mivel ittassága miatt azt hitte, hogy ez a férfi róla felvételt készít.  A megszólított férfi ennek nem tett eleget, egyúttal megkérdezte, hogy miért adná oda. Ezután a fiatalabb férfi azt ordította, hogy „mutassa a telefont”, majd pofon ütötte az idősebb vádlottat, aki felkelt az asztaltól, majd háromszor meglökte támadóját. A meglökött férfi egyszer ököllel megütötte az idősebb férfi arcát, aki ezután az ittassága miatt a földre esett férfiba belerúgott, háromszor ököllel megütötte és visszanyomta a földre.

Egy nő megpróbálta a verekedőket szétválasztani. Ezután az idősebb férfi még négyszer belerúgott a másik férfiba, egyszer pedig halántékon ütötte. Az idősebb vádlottnak orrcsonttörése, a fiatalabbnak nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság az idősebb férfival szemben garázdaság vétsége miatt pénzbüntetést, a fiatalabb férfival szemben súlyos testi sértés bűntette miatt végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést és pénzbüntetést szabjon ki.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !