Keresés ebben a blogban

Rablás közben kapták el a 24 éves férfit a debreceni rendőrök

A 24 éves férfi épp a nyílt utcán fenyegetett két fiatalt, amikor odaléptek hozzá az egyenruhások. A nyomozók alig két hét alatt befejezték az ügy vizsgálatát - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Járőrözés közben lettek figyelmesek egy férfira a rendőrök Debrecenben, a Kossuth téren 2023. április 1-én éjfél körül. Az ismeretlen két fiatalt fenyegetett és pénzt követelt tőlük. Az egyenruhások azonnal odaléptek hozzá és kérdőre vonták, majd igazoltatták. A hajdúhadházi lakos próbált ugyan magyarázatot adni tettére, de a sértettek és a tanúk máshogy emlékeztek a történtekre.

A járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók, majd a Debreceni Járásbíróság elrendelte a letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított azzal fenyegette a sértetteket, hogyha nem adnak neki pénzt, akkor megveri őket, sőt azt is kilátásba helyezte, hogy kést vesz elő.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a férfival szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !