Okosórát lopott, keresik a rendőrök

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi műszaki üzletből okosórát lopott.

A Szegedi Rendőrkapitányság  lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető a termékről levette az áruvédelmi eszközt, és azt a saját telefonja alá rejtve eltulajdonította. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.

A rendőrök kérik, hogy akik a képen látható férfit felismerik, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !