Ököllel ütött egy kisgyerekes anyát egy biciklis férfi Szentendrén

A gyermekei szeme láttára bántalmazta az idegen férfi a nőt. A történet előzménye csupán annyi volt, hogy a nő rászólt a kerékpáros férfire, amiért majdnem elütötte a kisgyerekét - írta a Ripost.

A helyi Bükkös-patak partján, az Adria étterem és a Duna közötti szakaszon történt az eset, amely során szóváltásba keveredett egy gyermekeivel kutyát sétáltató nő, és egy középkorú biciklis férfi. A férfi ugyanis hátulról tekert kerékpárjával, és majdnem elütötte a hölgy egyik gyermekét. Az anyuka pedig érthető okokból sérelmezte ezt. A férfi a magyarázkodás helyett a semmiből ököllel homlokon ütötte az anyukát úgy, hogy végül mindketten a patak medrében kötöttek ki.

A férfi el akarta hagyni a helyszínt a verekedés után, azonban a hölgynek szerencséjére oda jött még két férfi segíteni, akik szintén végig nézték az erőszakos szóváltást.

A lap információi szerint a rendőrség elvitte magával az incidens után a támadót, a kisgyermekes anyuka pedig feljelentést tett az ügyben. 

A Ripost felkereste a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is az üggyel kapcsolatban.

"A férfit a helyszínen előállították a rendőrök, jelenleg a Szentendrei Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán garázdaság miatt van folyamatban büntetőeljárás ellene. Kollégáink jelenleg is vizsgálják a történtek körülményeit" - tájékoztatta a lapot a rendőrség.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !