Közúti ellenőrzésen bukott le a kábítószert birtokló páros Borsodban

Közúti ellenőrzésen bukott le a kábítószert birtokló páros. A tiszaújvárosi nyomozók több mind 200 gramm kábítószergyanús kristályos anyagot foglaltak le, amelyet az intézkedést megelőzően kidobtak az ablakon.

A police.hu oldalon megjelent közlemény szerint Tiszaújvárosban, 2023. április 22-én rendezték meg „A biztonság napja” városi programot, ahová több más szervezet mellett a rendőrség is meghívást kapott.  A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai is részt vettek a programon, ahol intézkedéstaktikai bemutatót tartottak. A rendezvényt követően azonnal szolgálatba is álltak, melyek során éjfél előtt - Sajószöged és Nagycsécs települések között - a 35-ös számú főúton igazoltattak egy személyautóval közlekedő párost. A rendőri intézkedést megelőzőleg az elkövetők kidobták a több mind 200 gramm kábítószergyanús, kristályos anyagot tartalmazó simítózáras tasakot a személygépkocsi ablakán, a főút melletti füves területre.

A rendőrök a kocsi környezetében az anyagot megtalálták, amit lefoglaltak, az elkövetőket pedig elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

A tiszaújvárosi nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 37 éves nagycsécsi és egy 47 éves szendrői férfit gyanúsítottként hallgatták ki. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !