Eltűnt egy várpalotai férfi

A Várpalotai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 58 éves, várpalotai férfi eltűnése ügyében.

A Várpalotai Rendőrkapitányság folytat eljárást Vigh Gyula eltűnése miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2023. március 28-án délelőtt otthonából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Az eltűnését hozzátartozója 2023. március 30-án jelentette be a rendőrségen.

Vigh Gyula személyleírása: 172-175 centiméter magas, zömök testalkatú, rövid, őszülő, sötétbarna hajú, a szeme színe barna.

Eltűnésekor sötétkék színű kabátot, szintén sötétkék, kötött pulóvert és kék farmert viselt barna színű bőr övvel; barna bőrcipő és halványkékes-szürke, vékony sapka volt rajta.

Otthonából való távozást megelőzően egy nagyobb méretű, szürke színű, szögletes hátizsákot vett magához.

A Várpalotai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfival kapcsolatban, hívja a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 88/428-022-es telefonszámon, vagy a +36-30/278-2219-ös hívószámon a Várpalotai Rendőrkapitányságot. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !