Egy félresikerült piknik után megütötte és megrángatta gyermeke anyját egy férfi Somogyban

A Kaposvári Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy félresikerült piknik után a fővárosba akarta vinni a gyermekét, azonban annak anyját sem engedte ki a mozgó autóból.

A vád szerint a húszas éveiben járó budapesti férfi 2022 júliusában az ekkor másfél éves gyermeke láthatása céljából megjelent a korábbi párja Kaposvárhoz közeli lakóhelyén, ahonnan ezután hárman, közösen indultak piknikezni. Ennek során azonban a szülők úgy összevesztek, hogy a férfi megütötte és megrángatta a gyermeke anyját, majd közölte vele, hogy a lányát magával viszi Budapestre.

Mivel a nő ezt nem akarta megengedni, ő is a vádlott autójába ült, amellyel a férfi ezt követően a főváros irányába indult, és annak ellenére sem állt meg, hogy a nő többször közölte vele, hogy szeretne kiszállni az autóból. Mialatt a sértett kétségbe esésében telefonon próbálta meg felhívni az édesanyját, a vádlott vezetés közben újra megütötte a nőt, és az autóval végül csak akkor állt meg, amikor a szomszéd településre vezető úton a rendőrjárőrök ellenőrizték.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. (Fotó: Magyarország Ügyészsége)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !