Egy buszmegállóban és egy iskola előtt végzett önkielégítést egy hajléktalan férfi Pécsett

A vádlott és védője fellebbezése folytán másodfokon eljáró Pécsi Törvényszék a Pécsi Járásbíróság 2022. szeptember 13-án kihirdetett ítéletét helybenhagyta, és K. I. vádlottat kétrendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt, halmazati büntetésül jogerősen kettő év három hónap fegyházra és három év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható - olvasható  a bíróság közleményében.

A bíróság által megállapított tényállás lényege szerint a vádlott férfi – aki többször volt már elítélve szeméremsértés vétsége miatt – hajléktalanként él Pécsett.

2021. szeptember 26-án 15 óra 45 perckor a vádlott ittas állapotban egy pécsi buszmegálló padján ült, amikor észrevette a buszra várakozó F. V. sértett nőt. Először pénzt kért a sértettől, majd miután a sértett közölte vele, hogy nem tud pénzt adni, a vádlott közölte vele, hogy „nagyon dögös” és „jól néz ki”. Majd a padon ülve lehúzta a nadrágját, és miközben a sértettet nézte, önkielégítést végzett. A vádlott az önkielégítés során a nemi szervét a sértett előtt saját nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése céljából, szeméremsértő módon mutogatta.

A sértett, valamint a helyszínen tartózkodó és a vádlott cselekményét szintén észlelő nő felszólították a vádlottat, hogy fejezze be az önkielégítést, és közölték vele, hogy értesítették a rendőrséget, mire a vádlott felhúzta a nadrágját és átment az út másik oldalára, ahol leült az egyik padra, ismételten lehúzta a nadrágját, és miközben a sértettet nézte, folytatta az önkielégítést.

2021. szeptember 28-án 9 óra 10 perckor a vádlott ittas állapotban, az egyik pécsi általános iskola bejárata előtti padon ülve önkielégítést végzett, amikor észrevette az előtte sétáló O. K. sértett nőt. A vádlott odaszólt a sértettnek, hogy „figyeljen ide”, majd – közben folytatva az önkielégítést – megkérdezte a sértettől, hogy „kislány, itt tanul?”. Miután észlelte a vádlott cselekményét, a sértett közölte a vádlottal, hogy értesíti a rendőrséget, mire a vádlott elhagyta a helyszínt. A vádlott a fenti cselekményével a nemi szervét a sértett előtt saját nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése céljából, szeméremsértő módon mutogatta.

Az ítélet jogerős.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !