Egy autót elvitt és összetört, egyből pedig az értékeket vitte el egy hódmezővásárhelyi férfi

Egy autót elvitt és összetört, egyből pedig az értékeket vitte el egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen. A rendőrök elfogták - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi több járműnek is megnyitotta az ajtaját a belvárosban. Az Oldalkosár utcában végül sikerrel járt, egy autó ajtaja nyílt, sőt az indítókulcsot is megtalálta benne. Hirtelen ötlettől vezérelve a gépjárművet beindította és a környező utcákban furikázott vele, míg a piacnál elvesztette uralmát a jármű felett és a kerítésen keresztül behajtott oda. Miután megpróbált kijönni, több alkalommal megrongálta a kerítést -ezzel együtt az autót is-, majd folytatta útját a belvárosban. A sérült jármű végül a Damjanich utcán leállt, így azt otthagyta.

A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét. A 20 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a cselekmény elkövetését és elmondta azt is, pár nappal korábban egy másik nyitott autóba is bejutott. A Szentkirályi utcán parkoló kocsiból dobozba ömlesztett 200 forintos érmékkel távozott.

A férfi ellen jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétsége miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !