Keresés ebben a blogban

23 millió forintot csalt ki ismerősétől egy vasvári férfi

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást a 35 éves férfivel szemben.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a sértett 2021-ben tett feljelentést a rendőrségen. Még előző év végén egyik ismerősének kölcsön adott 23 millió forintot, azonban a férfi se egy összegben, se részletekben nem volt hajlandó a törlesztésre. A nyomozás során kiderült, hogy a 35 éves vasvári lakos egy horvátországi befektetéssel bizonygatta a sértett felé fizetőképességét. Az idő múlásával azonban bebizonyosodott, hogy még részletekben se tudta csökkenteni a tartozását.

A nyomozók részletes adatgyűjtést tartottak, szakértői véleményeket gyűjtöttek be, majd a szükséges bizonyítékok beszerzését követően gyanúsítottként hallgatták ki a férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság jelentős kárt okozó csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vele szemben. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. A gyanúsított az eljárás során végig tagadta a bűncselekmény elkövetését. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !