Volt élettársa családi házában egy fejszével összetörte a berendezési tárgyakat, élőben közvetítette a rombolást

Az encsi rendőrök őrizetbe vették az a férfit, aki a volt élettársa családi házában egy fejszével összetörte a berendezési tárgyakat, miközben élőben közvetítette a rombolást - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 40 éves halmaji férfival szemben. Az elkövető 2023. március 5-én 9 óra előtt Hidasnémetiben, a Bartók Béla utcában a volt élettársa családi házának bejárati ajtóját egy baltával betörte, majd szinte az összes berendezési tárgyat megrongálta. A férfi a cselekményét videóüzenetben közvetítette a sértett részére.

Az egykori élettársat az encsi járőrök már a helyszínen elfogták, aki a rendőröknek elmondta, hogy  azért rombolt a házban, mert élettársával több hónapja megromlott a kapcsolatuk, aki azóta is hívogatja telefonon, ami miatt a mai napon nagyon dühös lett.

A nyomozók a férfit - aki ellen más ügyben is van büntetőeljárás - még aznap délután gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe is vették. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !