Tokostól lopta el az ajtót egy 24 éves rimóci férfi

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves rimóci lakossal szemben - közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2023. március 21-én lopási céllal megjelent egy jelenleg lakatlan rimóci háznál, ugyanis a saját ingatlanának rossz állapotban lévő ajtaját akarta jobbra cserélni. A helyi lakos a csukott, de nem zárt kertkapun keresztül az udvarra bement és az ott lévő lakóház műanyag bejárati ajtaját tokostól a helyéről kibontotta és azt magával vitte. Cselekményével a fiatal férfi a tulajdonosnak 120.000 forint lopási és 20.000 forint rongálási kárt okozott.

A szécsényi nyomozók az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként beazonosították a 24 éves férfit, akit a lakásán elfogtak és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállítottak, ahol a kihallgatása folyamán a bűncselekmény elkövetését elismerte. Az elvégzett kutatás során az eltulajdonított ajtót munkatársaink megtalálták és a sértettnek visszaadták. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !