Keresés ebben a blogban

Több mint 400 liter gázolajat lopott el egy jászladányi férfi

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy 27 éves jászladányi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt egy hónapban több mint 400 liter gázolajat lopott mezőgazdasági munkagépekből - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy helyi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. február közepe óta intézmények és magánszemélyek sérelmére követett el vagyon elleni bűncselekményeket Jászladányon. A férfi legutóbb, 2023. március 26-án hajlani 4 órakor, kezében egy 20 literes gázolajos kannával mászott át egy jászladányi telephely kerítésén, amikor a polgárőrök megzavarták és elszaladt. A helyszínre érkező rendőrök átkutatták a telephely udvarát, ahol egy tehergépkocsi alatt rejtőzve találták meg a feltételezett elkövetőt. A 27 éves jogsértőt előállították a Jászladányi Rendőrőrsre, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök megállapították, hogy a tetten ért tolvaj az elmúlt időszakban három különböző telephelyen járt, az ott lévő gépekből akkumulátort és több mint 400 liter gázolajat tulajdonított el. Vallomásában elmondta, hogy az akksikat leadta a méhtelepen, az üzemanyag egy részét pedig értékesítette.

A nyomozóhatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság Jászladányi Rendőrőrs 1 rendbeli lopás bűntett és 2 rendbeli lopás vétség elkövetése miatt folytatja az eljárást. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !