Teli bevásárlókocsinyi árucikket loptak a boltokból, a rendőrök elfogták őket

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsítanak egy 36 és egy 27 éves Rába-parti településen lakó nőt - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy veszprémi áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy onnan két ismeretlen személy különféle árucikkeket lopott oly módon, hogy azokat bevásárlókocsiba helyezték, majd fizetés nélkül kitolták azt a parkolóba, ahol autóba szálltak és a lopott termékekkel együtt elhajtottak. A bűncselekményt az áruház dolgozói észlelték, majd értesítették a rendőrséget. A nyomozók adatgyűjtésének eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, majd másnap elfogták őket.  

A nyomozás során kiderült, hogy a Rába-parti településen élő 27 és 36 éves nő Veszprémben egy másik áruházból is lopott több százezer forint értékben. A rendőrök az elkövetők otthonában tartott kutatás alkalmával megtalálták a lopott termékek nagy részét, melyet visszaadtak a boltok tulajdonosainak.

A két nővel szemben üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !