Négy hónapon át sorozatosan követett el bolti lopásokat egy férfi Budapesten

A budapesti rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el bolti lopásokat Budapest több kerületében.

Négy hónapon át sorozatosan követett el bolti lopásokat egy férfi a fővárosban. A módszer mindenhol hasonló volt: amikor a cigarettával vagy parfümökkel megpakolt bevásárlókosárral a kasszához ért, kért még valamit, majd fizetés nélkül távozott, amíg az eladó elfordult. A 2022 októberében kezdődött sorozat Budapest V., a VII., a VIII., a IX., a XIII., a XVIII. és a XX. kerületére terjedt ki, az okozott kár közel egymillió forintra tehető - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetőt a IX. kerületi rendőrök egy lépcsőházi lopást követően 2023. március 23-án fogták el, majd egyesítették azokat a bűnügyeket, melyek a nyomozás adatai szerint szintén a férfi számlájára írhatók. A 31 éves K. Attilát 15 rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !