Meglopták a szexhirdetésre érkezett férfit

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, akik a lakásukba szexhirdetésre érkezett sértett pénzét lopták el - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

A Salgótarjáni Járásbíróságra benyújtott vádirat szerint a 26 éves nő egy internetes oldalon szexuális szolgáltatások nyújtását hirdette, a megadott telefonszámon leszervezett találkozókat az élettársával közösen bérelt salgótarjáni lakásra beszélte meg.

Egy októberi éjszakán egy férfi érkezett a nőhöz, aki látta, hogy sok pénz van ügyfelénél, és amíg ő fürdött, ezt elmondta a konyhában megbúvó élettársának, aki gyorsan ellopta a vendég ruhájából annak 65.000 forintját.

Ezután a nő azzal az ürüggyel, hogy a féltékeny barátja telefonált és pár percen belül hazaérkezik, elküldte a sértettet. A hoppon maradt ügyfél már a lépcsőházban felfedezte, hogy ellopták az összes pénzét és a földszinten a liftnél számon kérte a házból sietősen távozó párt, akik azonban azt is letagadták, hogy ismerik, majd egy autóval elhajtottak.

Az ügyészség az élettársakat lopás vétségével vádolta meg, és indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzével, büntetővégzés alkalmazásával – azaz az enyhébb súlyú bűncselekményeknél a bíróság tehermentesítését célzó eljárás keretében – szabjon ki velük szemben pénzbüntetést.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !