Kifosztás miatt keresi a rendőrség Rafael Máriót

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2022. december 4-én napközben egy VII. kerületi pályaudvaron szexuális felajánlással szólított le egy férfit, majd rávette, hogy pénzt vegyen fel egy közeli ATM-ből. Az automatánál a nő másik két társa is csatlakozott hozzájuk. A sértett figyelmét elterelték, majd elvették a gép által kiadott pénzt és a hitelkártyáját is.

Az eset miatt a VII. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett kifosztás miatt rendelt el nyomozást, amely során azonosították a három feltételezett elkövetőt.

Egy 22 éves nőt egy másik bűncselekmény miatt már bűnügyi felügyelet alá helyeztek, míg egy 23 éves férfit egyéb bűncselekmény miatt tartóztattak le. Rafael Máriót jelenleg is keresik a rendőrök, ellene elfogatóparancsot adtak ki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Rafael Máriót felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !