Keresés ebben a blogban

Emésztőgödörbe rejtette az lopott pálinkákat egy 29 éves törteli férfi

Emésztőgödörbe rejtette az lopott pálinkákat egy 29 éves törteli férfi, aki ellen most vádemelést javasolnak a ceglédi rendőrök - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászkarajenői rendőrök felhajtottak minden bizonyítékot majd Törtelen fogták el az alkalmi munkákból élő 29 éves F. Lajost. A gyanú szerint a férfi egy helyi ingatlanba tört be, a kerítésléceket megbontotta, a garázsajtót kifeszítve ahonnan 30 liter pálinkát lopott el. A tulajdonosnak közel 150 ezer font kárt okozott.

Kiderült, a férfi a betörés előtt pár órával vásárolt egy liternyit, ízlett neki, úgy döntött még több kell, pénzt azonban nem akart érte fizetni. A férfi a kannákat, testvére házának udvarán egy emésztőgödörbe rejtette, azt a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

A gyanúsított mindent beismert, panasszal nem élt gyanúsítása ellen. A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vele szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !