Ellopott egy női bőr hátizsákot, a benne lévő pénztárcával, személyes iratokkal és bankkártyával, valamint 8 doboz cigarettával együtt

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A Győri Rendőrkapitányság  lopás bűntette elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható ismeretlen fiatalember gyanúsítható azzal, hogy Győrben, a Bécsi kapu téren lévő egyik bárból egy női bőr hátizsákot tulajdonított el, a benne lévő pénztárcával, személyes iratokkal és bankkártyával, valamint 8 doboz cigarettával együtt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !