Éjjel, orvul támadt volt élettársára egy kunfehértói férfi

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak, magánlaksértés, zaklatás és rongálás miatt vádat emelt egy kunfehértói férfival szemben. Az elkövető az élettársi kapcsolatuk felbomlását követően rendszeresen zaklatta és bántalmazta volt párját. Végül egy éjjel bemászott és elrejtőzött a házában, majd a gyanútlanul hazatérő nőre lesből rátámadt, és fojtogatta - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2021 tavaszán ismerkedett meg a sértettel, akivel az együttélésük alatt durván, erőszakosan viselkedett. 2022 tavaszára mindez odáig fajult, hogy többször bántalmazta, felpofozta, gyomorszájon vágta, amitől a nőnek zúzódásos sérülései keletkeztek. A sértett többször a szüleihez menekült a férfi agresszív viselkedése miatt, ezért a nő apjának felszólítására a vádlott elköltözött az ingatlanból.

Élettársi kapcsolatuk felbomlását követően a férfi továbbra is hívogatta volt párját, üzengetett neki, majd egy általa kezdeményezett személyes találkozás során összeszólalkoztak. A vitát követően a férfi még aznap éjjel megjelent a nő házánál, és dühében betörte az utcán parkoló gépkocsijának szélvédőjét. Az elkövető a kerítésen bemászva bement a házba, ahol trágár szidalmak közepette rátámadt a nőre. A férfi a történtek miatt megbánást tanúsított, békülni akart, azonban egy pár héttel későbbi, bántalmazással végződött közös nyaralás után a nő határozottan visszautasította a közeledését.

2022. október 22-én, éjszaka a férfi a nő házához ment, és látta, hogy nincs otthon, ezért a fürdőszoba szúnyoghálóját letépve bemászott a házba. Amikor a sértett hazaért, a férfi rátámadt a mit sem sejtő nőre és fojtogatta. Számon kérte rajta, hol és kivel volt, közben a fejét ütlegelte, aminek következtében felrepedt a nő szája és az arcán, valamint a nyakán hámsérüléseket szenvedett. A sértett hiába próbált kimenekülni a házból, a férfi erőszakkal bent tartotta. Végül csak másnap délelőtt távozott a lakásból, előtte azonban még megöléssel fenyegette volt párját, ha feljelentést tesz ellene.

Az ügyészség a férfit személyi szabadság megsértésével elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével, éjjel, erőszakkal elkövetett magánlaksértés bűntettével, zaklatás bűntettével, valamint rongálás vétségével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. A letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Járásbíróság hoz ítéletet.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !