Egy debreceni építkezésről lopott főképp nagyértékű műszaki cikkeket, gépeket

A gyanú szerint a 61 éves férfi egy debreceni építkezésről lopott főképp nagyértékű műszaki cikkeket, gépeket - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy egy debreceni építkezésről eltűnt egy hőcserélő, két hőszivattyú, valamint különböző építőanyagok, összesen közel 2,5 millió forint értékben.

A debreceni nyomozók azonosítottak egy helyi lakost, akit a gyanú szerint kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A 61 éves férfit egy debreceni villamosmegállóban fogták el a nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítotthoz több Hajdú-Bihar vármegyében történt betörés is köthető. Elfogásakor az is kiderült, hogy új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt elfogatóparancs volt kiadva ellene, ezért kihallgatását követően a Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték a rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !