A forgalommal szemben haladva okozott balesetet egy 71 éves férfi

A Nógrád vármegyei rendőrök lezárták a nyomozást abban az ügyben, amelyben egy férfi a 21-es számú főúton a forgalommal szemben haladva okozott balesetet.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 71 éves férfival szemben.

Egy 52 éves férfi haladt személygépkocsival a 21-es számú, irányonként kétszer két sávos osztott pályás főúton Salgótarján irányába, amikor Pásztó közelében észlelte, hogy vele szemben egy gépjármű közlekedik. A baleset elkerülése érdekében a gépkocsi kormányát elrántotta, a sávokat elválasztó szalagkorlátnak ütközött, majd az út szélén állt meg. A baleset során a gépkocsivezető megsérült és jelentős anyagi kár keletkezett. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott Hatvan irányába, a forgalommal szemben. A Nógrád Vármegyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a sikeres adatgyűjtést követően beazonosították és lakásán elfogták azt a 71 éves férfit, aki a 21-es úton a forgalommal szemben közlekedve járművével a balesetet okozta.

A rendőrök a férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a napokban lezárták, és a keletkezett iratokat a Balassagyarmati Járási Ügyészség részére megküldték. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !