Külföldi pár árult drogot egy debreceni apartmanban

A külföldi pár egy debreceni apartmanban fogadta a vásárlóit. Kannabiszt árultak, majd a rendőrök kopogtattak - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy debreceni apartmanban két személy kábítószert árul. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és elfogtak egy 22 éves férfit és egy 23 éves nőt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Budapestről érkeztek Debrecenbe, és elfogásukig több személynek is adtak el a tiltott szerből. A rendőrök több mint száz alufóliába csomagolt kábítószer-gyanús zöld növényi származékot, digitális mérleget, őrlőt és készpénzt foglaltak le tőlük. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindketten beismerő vallomást tettek, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás velük szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nigériai férfit és a mozambiki nőt is bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

A nyomozás során kirendelt toxikológiai szakértői megállapította, hogy a lefoglalt kábítószer-gyanús anyag marihuána volt. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !